Thèmes FAQ
Pot fi aplicate vopselele pe orice tip de suprafață?

Da, aproape pentru orice situație, răspunsul este da. Orice tip de vopsea poate fi aplicat pe orice tip de suprafață, odată ce aceasta a fost pregătită sau grunduită corect, cu grundul de aderență potrivit. Fără grund de aderență, nu garantăm că vopseaua va putea fi aplicată cu succes! Anumite suprafețe, precum metalul, plasticul, sticla, betonul, pielea, au nevoie de un strat de grund de aderență. Suprafețele neregulate în schimb, precum lemnul, au nevoie de un strat de grund de umplere pentru a netezi suprafața. Alte suprafețe, precum cele cu strat mai vechi de vopsea, nu au nevoie de strat de grund, deoarece o simplă șlefuire este de ajuns pentru a crea o bună aderență și a le permite să fie acoperite cu un nou strat de vopsea. În categoria Grunduri puteți găsi o gamă variată de produse.

Care este prețul produsului?

Pe fiecare pagină de produs este, adesea, nevoie să alegeți varianta și culoarea pentru a afla prețul. Selecția se face din meniul derulant, iar prețul se actualizează automat.

Pot plăti fără TVA?

Prețul afișat cuprinde toate taxele. În cazul în care faceți achiziția dintr-o țară din afara Europei, sau dintr-o țară europeană și dețineți o înregistrare în scopuri de TVA pentru achiziții intracomunitare, prețul pe care îl veți plăti va fi fără TVA. Dacă nu informați vânzătorul asupra acestui lucru, prețul plătit va fi cu TVA.

Variantele sub formă de spray au aceeași calitate a vopselei cu cele ambalate la cutie?

Sprayurile conțin același tip de vopsea. Cu toate acestea, calitatea rezultatului nu poate fi identică atunci când comparăm vopsirea cu spray cu vopsirea cu pistolul de vopsit! De asemenea, trebuie să luăm în considerare și faptul că sprayurile, chiar dacă sunt mai ieftine decât vopselele la cutie, sunt mai puțin economice: un spray de 300 ml conține doar 100 ml de vopsea + gaz.

Se pot expedia produse în străinătate?

Facem livrări în toată Europa. Atenție: produsele inflamabile sunt interzise pe avion, din acest motiv nu putem livra vopsele inflamabile în departamentele și teritoriile de peste mări sau în țările din afara Europei. Pentru livrarea în aceste țări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru a vă propune soluții de expediere sau pentru a vă recomanda produse similare.

De câtă vopsea este nevoie pentru a-mi vopsi mașina/piesa?

Randamentul fiecărei vopsele este diferit! Acesta depinde și de variantă, deoarece noi propunem anumite vopsele cu efecte speciale atât în varianta pură cât și în cea diluată. Randamentul este, astfel, notat în pagina produsului, exprimat în L / m².

Produsele Stardust Colors sunt compatibile cu alte produse?

În general, fără să oferim vreo garanție, toate produsele profesionale, vopsea pentru caroserii sau vopsele industriale, sunt compatibile între ele. În ce privește vopselele pentru caroserii, fie că sunt pe bază de apă sau pe bază de solvenți, toate sunt compatibile între ele.

Cu toate acestea, pentru a evita anumite reacții sau defecte, recomandăm utilizarea produselor noastre pentru stratul de bază, grundurile și produsele de lăcuire pentru finisajul auto.

Pe ce culoare de fond trebuie să aplic vopseaua mea?

Cea mai mare parte a vopselelor noastre cu efecte speciale necesită aplicare pe un fond de o anumită culoare (în general alb sau negru), deoarece sunt semitransparente. Culoarea de fond care trebuie utilizată este diferită, în funcție de tipul de efect și de culoarea dorită. Pe fiecare fișă de produs, găsiți instrucțiuni pentru aplicarea culorii de fond și uneori (în cazul vopselelor cu efect de diamant) un link în roșu cu un tabel pentru culorile de fond.

Cum pot afla versiunile și instrucțiunile de aplicare ale produselor pe care doresc să le comand?

Pe fiecare pagină de produs de pe site, sunt disponibile variantele (sau varianta) produsului (care se pot selecționa din meniul derulant). Se găsesc, de asemenea, și instrucțiunile detaliate pentru aplicarea vopselei, randamentul, precum și sfaturi suplimentare. Pe majoritatea paginilor de produs, găsiți și documente care pot fi descărcate (fișă tehnică, fișă de securitate, sfaturi suplimentare...); Vă recomandăm cu tărie să le studiați.

Ce duză de pistol trebuie să folosesc pentru vopseaua sau lacul comandat?

În general, majoritatea vopselelor pe care le producem pot fi aplicate cu duze între 1,0 și 1,5 mm.

Vopselele noastre pot fi aplicate și cu aerografe, dacă sunt diluate corespunzător (cu duze de 0,5 mm, de exemplu).

Vopselele pe bază de apă pot fi aplicate și pe piele?

Vopselele pe bază de apă nu sunt produse cosmetice și nu trebuie aplicate pe piele.

Menu