Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Cine suntem noi ?

Suntem creatori de grunduri, lacuri și vopsele cu efecte speciale. Producem și distribuim aceste produse în toată Europa. Compania noastră Stardust Colors a fost fondată în 2009 și este lider în Franța și Europa în domeniul său special.

Ne-am stabilit în 2015, într-un sediu nou-nouț, înconjurat de podgorii și la poalele dealurilor, în Saint Laurent des Arbres, un sat din Gard, în sudul Franței, la 20 km de Avignon. În 2022, o a doua clădire va fi construită pentru a găzdui activitatea de producție a vopselei pe bază de apă.

În acest mediu liniştit, echipa noastră mică de 20 de oameni lucrează pentru a dezvolta, testa, pregăti şi expedia toate vopselele noastre cu efect special.

Suntem astazi singurul producator adevarat din Europa, in domeniul vopselelor inovatoare, cu 3000 de produse, produse unice precum Crystalizer, vopsea GoChrome, sau chiar 3 game complete de vopsea aerograf.

Clienții noștri, profesioniști sau persoane fizice, folosesc vopselele noastre într-o mare varietate de domenii, pentru automobile, industrie, design, modelaj sau securitate.

În 2023, Stardust Colors SAS realizează o cifră de afaceri de câteva milioane de euro, din care peste 30% este exportat.

StardustColors a făcut obiectul mai multor reportaje în presa regională și locală (Midi Libre, Objectif Gard, Actu.Fr..) precum și în radio

Astăzi, Stardust Colors este un brand recunoscut în multe țări europene. Acest nume evocă produse excepționale și de calitate. StardustColors deține o duzină de mărci franceze sau europene precum Stardust, Cerastar, Candy, Hikari, GoChrome...


Menu