Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Informații de livrare

Toate produsele noastre sunt expediate în România și în toată Europa imediat pentru orice comandă plasată înainte de prânz.
Oferim metode de livrare in 48/72h in zile lucratoare, cu urmatorii transportatori:
► GLS/ SEUR
► TDT
► CHRONOPOST / DPD
► RELEU PARCHET


Cost de expediere
Costurile noastre de transport sunt unice, indiferent de greutate. include ambalarea și transportul (în materiale periculoase reglementate)
Oferim diferite tarife foarte economice negociate cu transportatorii nostri, calculate automat pe site in functie de destinatie si metoda de expediere.
Orice taxe vamale sau costuri auxiliare rămân în sarcina clientului.

Cel mai fiabil și cel mai economic
Vă recomandăm insistent să alegeți metoda de livrare Relais Colis (mai multă fiabilitate, mai puțină întârziere posibilă, prețul cel mai economic)

Urmare
După fiecare comandă, se trimite un e-mail și/sau un SMS la datele de contact furnizate în contul de client de către operator.
cu site-ul web al transportatorului, precum și cu numărul de urmărire, care vă permite să vă urmăriți pachetul de zi cu zi

Dacă este necesar, specificați numele dvs. + numărul de comandă și solicitați numărul de urmărire aici: track@stardustcolors.com

Întârziere
Ne angajăm să pregătim comenzile și să le expediem în aceeași zi. Odată ajuns în mâinile transportatorului, din păcate nu avem control asupra livrării și nu putem fi făcuți responsabili pentru întârzieri.

Transport de materiale periculoase
Produsele noastre inflamabile sunt toate trimise în pachete LQ reglementate pentru transportul pe uscat de produse periculoase.


Regatul Unit (Marea Britanie Irlanda de Nord)
Livrăm în 48 de ore, fără vămuire
Profesionistii nu platesc TVA
Clienții cu amănuntul care comandă mai mult de 135 GBP fără taxe nu plătesc TVA
Există costuri suplimentare legate de vămuire și costuri suplimentare care rămân în sarcina clientului.

livrăm în 48 de ore în toate țările europene.


Elvețian
Pentru Elveția există costuri suplimentare legate de vămuire. Îi sfătuim pe toți clienții elvețieni să le livreze în țările vecine (Germania, Italia, Franța) la un preț mai mic.
Clienții elvețieni nu plătesc TVA

Lumea din afara Europei
Produsele noastre pot fi trimise oriunde în lume în 96 de ore, excluzând vămuirea. Unele dintre produsele noastre nu pot fi trimise pe calea aerului deoarece sunt inflamabile sau ambalate în aerosoli. Oferim apoi multe soluții pentru un transport de înlocuire (o versiune pe bază de apă sau o versiune concentrată)
Livrarea pe mare este posibilă pentru cantități de pe 1 palet.


Menu