Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Tipuri de vopsea auto, vopsea masinaCe se ascunde în spatele vopsele auto, motociclete și biciclete...?

Stardustcolors își împărtășește pasiunea pentru vopsea auto, vopsea biciclete și moto prin actualizare aveți toate produsele și informații pentru a vă finaliza proiectul de vopsire a mașinii sau orice alt vehicul (motocicletă, jet-ski, bicicletă, quad). Misiunea noastră este, de asemenea, să vă facem să descoperiți toate noile vopsele auto și posibilitățile lor excepționale.

Ce vopsea pentru masina sau motocicleta ta? De ce să favorizați un tip de efect? Este ușor de aplicat? Unde pot găsi diagrame de culori și nuanțe? Cât de mult ai nevoie? Vă oferim instrucțiuni, sfaturi și tutoriale, astfel încât să puteți reuși cu brio!

O vopsea auto : ce este?

Există vopsele cu solvent sau apă pentru vopsele cu ulei. Vopselele auto oferite pe site-ul nostru sunt exclusiv vopsele pe bază de solvenți de calitate profesională. Acestea necesită o aplicare riguroasă și, în schimb, creează rezultate magnifice.

Multe produse sunt reprezentate în vopselele auto: grunduri și grunduri, bi-straturi, lucioase directe, lacuri... unele sunt monocomponente, iar altele sunt bicomponente, iar unele sunt gata de utilizare, în timp ce altele apelează la un diluant. Pentru a aborda un proiect de vopsea auto sau altele, pur și simplu urmați instrucțiunile noastre și lăsați-vă ghidat!

Tipuri de vopsea auto, vopsea masinaTipuri de vopsea auto (mașină), vopsea biciclete și moto

Printre tipuri de vopsea auto, vopsea biciclete și moto, găsim vopsele industriale, tehnici, precum și efecte cromate, anumite specialități și, bineînțeles, vopsele pentru caroserie care formează activitatea de bază a companiei noastre.

Compoziția vopsea auto

Caroseriile dau dovadă de grijă extremă la finisare și rezistență, iar acest lucru nu este lipsită de componente riguros selectate. Compoziția vopsea auto este foarte precis; include rășini acrilice, poliester și poliuretanice, pentru soliditate, solvenți pentru fluiditate și dispersie și în final pigmenți pentru încărcare și colorare.

Mărci de vopsea auto

Există aproape o duzină de mari mărci de vopsea auto care împart piața dedicat caroseriștilor, la care producătorii de automobile s-au alăturat creându-și propria marcă de vopsea; acesta este cazul Renault cu marca Ixell. Printre producătorii și mărcile istorice, PPG, Dupont, SpiesHeckers, Sikkens, Lechler, MaxMeyer pentru a numi doar câteva. StardustColors este un producător francez care și-a pus amprenta în această industrie prin specializarea în nișa de vopsele cu efect pentru mașini.

Istoria vopsea auto

Să reluăm istoria vopsea auto, în general în artă și constructii, dar mai precis in lumea caroseriei auto si a picturilor moderne.
Este interesant de văzut utilizările și evoluțiile pigmenților și lacurilor utilizate pe primele mașini de la începutul secolului și, în special, progresele înregistrate în ultimii 10-15 ani.
Compania noastră se străduiește să împingă căutarea inovațiilor tehnologice tot mai departe. pigmenți și vopsele, iar în această zonă suntem în fața marilor grupuri de vopsea.
StardustColors este, de asemenea, dedicat tuturor vopselelor vechi, atâta timp cât sunt utile sau prețioase, și acordăm o mare importanță furnizării tuturor pigmenților folosiți istoric, precum și a produselor artistice sau decorative de specialitate folosite în trecut sau astăzi.

Cum se aplică vopsele auto (mașini), vopsea biciclete și moto ?
De ce să folosiți vopsele mașini (auto), motociclete și biciclete?


Menu