Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Tipuri de vopsea auto (masina), vopsea biciclete și motoFamiliile numeroase de vopsele auto, motociclete, biciclete...

Pentru a înțelege ce este o vopsea auto, vopsea biciclete și moto, este necesar să începem prin a cunoaște tipurile de vopsele și a lua în considerare numeroasele posibilități pe care le oferă astăzi compania StardustColors.

Există game de vopsele rezervate în principal lucrărilor de vopsire pe vehicule , acestea sunt vopsele pentru caroserie de înaltă calitate. Există și alte tipuri de vopsele care sunt mai puțin fine din punct de vedere calitativ, destinate industriei, sau nevoilor tehnice sau utilizărilor pur decorative sau artistice.

Tipuri de vopsea auto, biciclete și moto

Toate familiile de vopsele răspund la o activitate. Unele sunt pur și simplu rezervate vehiculelor pentru reparații de rutină a caroseriei, în timp ce altele pot fi folosite în alte domenii destul de diferite. Alte categorii de vopsea au utilizări mai specifice, sau chiar permit imitarea efectului de crom.

Alte tipuri de vopsele, cum ar fi efectele speciale, pot fi folosite (pe toate tipurile de obiecte sau vehicule) pentru a renova sau personaliza în stilul „personalizat”, cu culoarea și efectul la alegere, în timp ce altele sunt rezervate vehiculelor grele de marfă sau utilajelor industriale.

Vopsea caroserie
Vopsea pentru caroserie

StardustColors este un specialist vopsea pentru caroserie și oferă una dintre cele mai multe oferte complet din punct de vedere al produselor de calitate profesională, cu grunduri clasice, vopsele și lacuri, și bineînțeles fabricarea de coduri de culoare auto și motociclete pentru lucrări de retușare și reparații, sau pentru vopsirea caroseriei complete,

Rețineți că Stardust este numărul 1 în Europa cu impresionantul său gama de vopsea pentru autoturisme care permit asa-numitele efecte „speciale”
Vopsele industriale

Această zonă cuprinde o gamă largă de activități, folosind vopsele industriale, eficient și eficient, mai mult decât estetic! Sunt folosite pentru unelte, mașini, poduri, tâmplărie, marină, aeronautică și, mai ales, anticoroziune.

Vopsele tehnice

Vopsele tehnice sunt vopsele de ultimă generație, care au caracteristici și proprietăți neobișnuite. Sunt utile în tot felul de situații, de la pereți anti-graffiti, până la proprietăți hidrofuge atunci când sunt utilizate în compoziția vopselelor auto, sau rezistența la temperatură ridicată a plăcuțelor de frână.

Efect Crom

Seria efect de crom pe bază de aluminiu, imită aspectul cromului real . Luciul specular ajunge la 90% și face posibilă obținerea, printr-un simplu proces de vopsire, a unei reflectări a imaginii ca într-o oglindă.

Specialități de vopsea

Se referă în principal la domenii artistice și decorative, cum ar fi aurirea sau împachetări aplicate pe vehicule, specialități de vopsea includ, de asemenea, produse și activități mai puțin cunoscute, cum ar fi scufundarea hidro sau pinstriping din SUA.

Îngrijire și protecție

Nu neapărat picturi de pictat, ci toate produsele pentru întreținere și protecție sunt legate de toate domeniile picturii, deoarece servesc ca pas final pentru protejarea și prevenirea uzurii.

Compoziția de vopsea auto
Semne de vopsea auto
The Istoria vopsea auto


Menu