Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Aplicarea vopselea mașini (auto)Cum se utilizează vopsele auto, motocicleta de biciclete...?

Aplicarea o vopsele auto (mașini), vopsea bicicleta și moto necesită fie un anumit know-how și o anumită experiență, fie un caracter meticulos, bună dexteritate și bineînțeles respect strict pentru instrucțiunile de utilizare și amestecuri. Desigur, este de asemenea esențial, în aplicarea unei vopsele auto, să cunoașteți și să respectați regulile de siguranță ale produselor, care sunt dăunătoare sau inflamabile.

Dacă nu sunteți culturist, este foarte posibil să reușiți, urmând instrucțiunile la literă, și mai ales exersând puțin mișcările necesare mânuirii armei. Alegerea produselor profesionale va evita surprizele proaste pentru pictorul începător, deoarece pot apărea multe reacții sau defecte în timpul diferitelor faze de grund, vopsea, lac.

Metode de aplicare vopsele auto (mașini)

Atunci când sunteți dotat cu materialele și echipamentele minime de vopsit, aproape că puteți obține o vopsea de calitate profesională: aplicarea se face exclusiv cu un pistol de pulverizare deoarece spray-ul oferă o vopsea perfectă. si proiectie omogena a vopselei pe suport, fara a lasa urme.

Detalii tehnice: utilizarea vopselelor este întotdeauna explicată pe scurt pe vase și etichete, dar mai ales pe fișele tehnice. Acestea detaliază liniile directoare și instrucțiunile profesionale. De asemenea, puteți consulta site-urile noastre pentru metode și ghiduri de aplicare. Aceste tehnici sunt definite în ceea ce se numește regulile artei picturii auto:

Prima regulă în aplicarea vopselei auto este o bună pregătire a substratului, deoarece suprafața de vopsit trebuie să fie curată și solidă, fără praf, uscată și șlefuită corespunzător. Următoarele reguli sunt respectarea amestecurilor, timpilor de uscare, distanțelor de pulverizare, timpilor de revopsire, precum și cantităților și grosimii straturilor.

Aplicați vopsea mașini (auto)Unelte și accesorii de vopsele mașini

Pentru aplicarea acestor produse de vopsea, o serie de sunt necesare unelte și accesorii de vopsele mașini (auto) : este vorba despre compresoare, filtre de aer sau „filtru de aer”, dar și echipamente mici și consumabile, cum ar fi mănuși de protecție, o mască, ochelari, hârtie abrazivă, bureți și tampoane lipicioase.

Utilizatorii de vopsele auto

Primii utilizatori de vopsea mașini sunt, desigur, atelierele de caroserie profesioniste și producătorii de mașini, a căror activitate este. Alți utilizatori privați sau profesioniști folosesc vopsele pentru corp; aceștia sunt decoratorii de pe motociclete, de exemplu, sau de pe carusele, sau simpli indivizi care doresc să repare pentru a face mici retușuri la vehiculul lor după o mică coliziune sau chiar să încerce să își personalizeze mașina.Metode de aplicare a vopsele mașini

În stadiul actual al tehnologiei, metodele de aplicare vopsele mașini (auto) sunt în esență pulverizare: nu se poate aplica vopsea cu pensula. În afară de pistoalele de pulverizare, există și alte instrumente de proiecție: flakesbusters (pentru pulverizarea sclipiciului), mașini de cromat, pistoale cu rezervor sub presiune, aerografe, pistoale electrice de vopsea cu pulbere, pistoale de pulverizare fără aer” fără aer.

Tehnici de vopsele auto

Pot părea complicate sau chiar scrise în chineză, totuși este util să învățați să descifrați fișele tehnice: se referă la tehnicile de pictură, de exemplu timpii de uscare, presiunea aerului sau în special diluția și amestecul.... Pentru a evita dezamăgirile și, de altfel, pentru a-și îmbunătăți gestul, cunoașterea produselor, calitatea strălucirii, sau pentru a obține o uscare potrivită, fă-ți timp să le citești.

Reguli de siguranță în aplicarea vopsele mașini

Sunt foarte importante, atât pentru utilizator, cât și pentru facilități și mediu. Chiar de la apariția vopselelor moderne pe bază de apă, care reduc foarte mult riscurile și pericolele, există încă reguli de siguranță în aplicarea vopselelor și pericolele, deoarece încă se folosesc produse care conțin componente fie inflamabile, fie nocive (grunduri, diluanți, lacuri etc. .).
Respectarea regulilor de siguranță începe cu utilizarea echipamentelor de siguranță, care protejează utilizatorul de produsele dăunătoare. Chiar și cu o mască de respirație, este important să aveți o cabină bună și o bună circulație a aerului. Depozitarea produselor este, de asemenea, parte a siguranței atunci când utilizați produse inflamabile.Ce este o vopsea auto, vopsea biciclete și moto ?
De ce să folosiți vopsele mașini (auto), motociclete și biciclete ?


Menu