Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Grund de umplere bicomponent - Spray 290ml

Produs nou

- +

check Plus que 999 en stock !

In Stock26,78€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Grund rapid de umplere/Nivelator

Gama spray pentru automobile şi motociclete.

 

Grundul de umplere are o eficienţă remarcabilă şi este foarte uşor de aplicat. Acesta umple micile imperfecţiuni ale suprafeţei înainte de vopsire. Sprayul este prevăzut cu 2 compartimente (lac şi întăritor) separate, care se vor deschide şi ale căror conţinuturi se vor amesteca în momentul aplicării. O dată activat, produsul va avea un termen de valabilitate de 1 oră.

Compoziţie: produs pe bază de solvent.

Conţinut: 290 ml

Culoare: Alb sau negru sau gri Ral 7016 sau gri Ral 7035 sau gri Ral 7040

Amestec / Aplicare: Apăsaţi butonul roşu din partea de jos a recipientului pentru a activa întăritorul. Agitaţi bine. Aplicaţi 2-4 straturi groase. Aşteptaţi 1 minut după fiecare strat. Uscat la atingere într-o oră.

Timp de lucru după declanșarea întăritorului: 1H

Spray bicomponent!

Apăsaţi butonul din partea inferioară a recipientului pentru activarea întăritorului!

 

Măsuri de precauţie: Utilizarea produselor pe bază de solvenţi este rezervată profesioniştilor. A se utiliza într-un spaţiu bine ventilat sau în exterior, purtaţi obligatoriu o mască respiratorie cu cartuş filtrant împotriva compuşilor organici volatili şi mănuşi de protecţie. Nu pulverizaţi în dreptul unei flăcări sau a oricărei surse de foc (R12 produs extrem de inflamabil). Nu depozitaţi sprayurile în apropierea unei surse de căldură (+50°C).

Echipa StardustColors este la dipoziţia dumneavoastră (de luni până vineri, de la 10:00 la 13:00 şi de la 14:00 la 18:00, la telefon sau prin e-mail), a utilizatorilor produselor StardustColors, pentru a vă oferi sfaturi în ce priveşte aplicarea, fişele tehnice de siguranţă.

Nociv. Conţine: Xilen. Produs rezervat profesioniştilor. R38 Irită pielea. R20/21 Nociv la inhalare şi la contactul cu pielea. R12 Extrem de inflamabil. S 36/37 Purtaţi îmbrăcăminte de protecţie şi mănuşi adecvate. S16 Păstraţi la distanţă de orice flacără sau sursă de aprindere. Nu fumaţi. S23 Nu inhalaţi vaporii. S24/S25 Evitaţi contactul cu pielea şi ochii. S33 Evitaţi acumularea de sarcini electrostatice. S60 Aruncaţi produsul şi/sau recipientul său la deşeuri periculoase. S62 În caz de ingerare, nu incercaţi să eliminaţi prin vomă, consultaţi un medic şi arătaţi-i ambalajul sau eticheta. S9 Depozitaţi recipientul într-un loc ventilat.

Produse rezervate profesioniştilor. Conţin izocianat.


Write a review

Grund de umplere bicomponent - Spray 290ml

Grund rapid de umplere/Nivelator

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Accesorii

19 other products in the same category

Nous vous recommandons également

Recently Viewed

Menu