Categoriile noastre

INDISPENSABILE

tipuri vopsea caroserieDiferitele vopsele pentru carene

Iată o scurtă prezentare a diferitelor vopsele de caroserie pe care le folosim în practica și arta vopsirii caroseriei unui vehicul, numai în faza de vopsire.

După pregătirea cu grund și înainte de etapa de finisare a lacului, are loc faza de reparare, retușare sau personalizare, cu o bază sau lac mat în două straturi, dintre care Stardust oferă toate variantele posibile.

Tipuri de vopsele pentru caroserie

În industria auto, inovația și personalizarea finisajelor și culorilor este un domeniu la fel de important ca designul. Lumea vopselelor oferă o alegere foarte bogată în ceea ce privește culorile și efectele.

Tipurile de vopsea pentru mașini sau motociclete sunt variate și nu pot fi comparat cu orice alt tip de vopsea, din punct de vedere al frumusetii, profunzimii, irizatiei, stralucirii, dar si rezistentei.

Vopsea auto metalică

De când au apărut anii 70 vopsele metalice auto: cu adaos de pigmenți de pudră de aluminiu în amestecuri și rășini, producătorii au descoperit modalități de a câștiga putere de acoperire, protecție corporală, dar și estetică, prin crearea efectului metalic.

Pearl Car Paint

Chiar mai frumoase decât vopselele pe bază de aluminiu, vopsele perle auto oferă finețe și strălucire superioare. Pigmenții sidef folosiți sunt mai transparenți dar permit o multitudine de nuanțe și efecte mai elaborate. Astăzi, ele reprezintă 90% din vopselele alese de producătorii auto.Spray vopsea auto
Spray masina si motocicleta vopsea

Spray-uri, aerosoli sau spray vopsea auto și motociclete sunt oferite sub forma unui recipient sub presiune in care a fost conditionata vopsea auto: practice, iti permit sa pictezi prin pulverizare fara pistol. Cutiile de vopsea auto constituie acum o piață de câteva milioane de aerosoli vânduți în țară în fiecare an.

Coduri de culoare pentru mașini și motociclete (culorile producătorului)

Astăzi reprezintă 99,9% din piața vopselei pentru vehicule, coduri de culoare auto și motocicleta (culorile producătorului) există în mii. Acestea sunt create de producătorii de automobile, care își alcătuiesc fiecare diagramă de culori și efecte, clasificate după codul culorii, numele culorii, modelul de mașină sau motocicletă și an.Vopsele cu efecte speciale

Evidențiat de companii specializate precum StardustColors, vopsele cu efect special sunt inovatoare și remarcabile datorită specificității lor în ceea ce privește aspectul sau proprietățile particulare. Aceasta este o așa-numită piață „de nișă” care se dezvoltă în lumea auto, dar și în multe alte domenii.

Primeri și grunduri
Vopsea auto, vopsea pentru motociclete, vopsea pentru biciclete și scutere im kituri complete
Lacuri și finisaje
Produse de vopsea auxiliare font
Vopsea epoxidice pentru jante
Cum să pregătiți caroseria înainte de vopsire
Cum se obține o vopsea de corp mată sau satinată?


Menu