Categoriile noastre

INDISPENSABILE

vopsea auto, biciclete, motoKit vopsele auto, două roți și cască

Efectuați o lucrare de vopsire completă cu vopsea pentru caroserie necesită know-how, muncă, dar mai ales produse. Întrucât este complex de compus dintre toate produsele de grund, lac, diluant, întăritor, Stardust a creat o secțiune de truse de vopsea pentru autoturisme, motociclete, biciclete, scutere și căști, compusă cu toate produsele necesare, adevărate truse complete, pentru atinge efectul finisajelor sale.

Sunt cu atât mai utile atunci când este dificil de estimat cantitățile de produse necesare, fie pentru o mașină, o motocicletă sau altele, mai ales că fiecare produs are un alt puterea de acoperire (randament în m²/L).

Seturile noastre complete de vopsea auto, vopsea biciclete și vopsea moto

Orice vopsea aleasă, de exemplu un finisaj cromat, sau cameleon, sau perlat, etc... , este întotdeauna necesar să existe mai multe straturi corespunzătoare diferitelor etape.

Pentru aceasta, un kit complet, de vopsea pentru mașină, motocicletă, bicicletă, scuter și cască, este de obicei compus dintr-un strat de grund (grund sau bază), vopsea specială aleasă, și lacul său de finisare. Fiecare element este însoțit de doza corectă de întăritor și diluant.

Kit complet de vopsea pentru motocicleteVopsea auto în kit complet

Pentru a putea picta mașini mari, cum ar fi sedan, vopsea auto in kituri nostru complete conțin suficient produs (în oală, pentru a fi aplicat cu un pistol de pulverizare) pentru a acoperi 12 până la 15 m².Vopsea moto în kit complet

Constă în vopsele în ghivece, în cantități suficient de mari pentru a picta toate tipurile de motociclete, cu puține elemente, sau dimpotrivă cu multe carene, vopsea moto în kit complet sunt concepute pentru a acoperi 3-4 m².
Vopsea scutere în kit complet

Inclusiv numai vopselele spray (nu sunt în ghivece), vopsea scuter în kit complet sunt destinate vopsirii suprafețelor de la 1 la 2m², fără echipament sau pistol de pulverizare, deoarece produsele sunt livrate în aerosoli .

Vopsea cască în kit complet

Iată o disciplină separată în arta personalizării vopselei pentru caroserie, care este pictura la cască: acest know-how destul de separat, cu tehnici complexe de mascare, dă naștere unor creații artistice cu un multe detalii și muncă meticuloasă. Vopsele cască în kit complet includ vopsele și lacuri în formate mici, precum și adezivi numiti linii fine.

Vopsea biciclete

Oferim Vopsea biciclete Stardust Bike in kit complet : efecte speciale pentru vopsea biciclete, grunduri, spray vopsea biciclete, spray vopsea biciclete, scule si accesorii, lac special pentru vopsea biciclete... Printre efectele speciale veți găsi vopsele fosforescente, Candy, efect cameleon și fluorescente.


Primeri și grunduri
Lacuri și finisaje
Produse complementare vopselei de corp
Vopsea epoxidice pentru jante
Tipuri de vopsele de caroserieMenu