Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Vopsea optică reflector far

Produs nou

Vopseaua GoChrome XY permite refacerea ușoară și rapidă a suprafeței cromate reflectorizante din interiorul opticii farurilor auto.
Produs disponibil într-o cutie de aerosoli de 400 ml.

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 496 en stock !

In Stock47,60€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Reflectoarele farurilor joacă un rol crucial în reflectarea și sporirea luminii farurilor auto, datorită suprafeței lor cromate obținute prin galvanizare sau metalizare.

Când suprafața lor devine îngălbenită sau ruginită, farurile își pierd eficiența (coeficientul de reflexie) și nu mai pot asigura o iluminare adecvată a drumului. În consecință, vehiculul poate eșua inspecția tehnică.

GoChrome XY este versiunea profesională a vopselei decorative GoChrome, capabilă să creeze o suprafață „oglindă reflectorizante” într-un singur strat. Este singura vopsea cu efect de crom capabilă să producă un adevărat efect reflectorizant.

Versiunea XY permite uscare accelerată și rezistență crescută, în special împotriva frecării și zgârieturilor.

Această vopsea creează un strat de crom pe suprafața reflectoarelor farurilor.
Vopseaua este non-toxică și nu conține crom.

Cum se reface cromarea interioară a reflectoarelor farurilor?

1/ Pregătiți suprafața

Pur și simplu șlefuiți ușor interiorul opticii farului cu o hârtie abrazivă cu granulație 500. Când există începutul oxidării sau prezența semnificativă a ruginii, este important să răzuiți și să șlefuiți până când rugina și stratul oxidat dispar.

Este posibil să aplicați un strat de grund anticoroziv P801 dacă doriți să blocați rugina.

Dacă interiorul reflectorului este în stare bună, este posibil să curățați interiorul unei optice a farurilor cu puțin alcool și o cârpă.

2/ Aplicați stratul de cromare

Vopseaua GoChrome XY este o vopsea unică care creează un efect de crom pelicular. Această vopsea trebuie aplicată într-o singură trecere, acoperind rapid toată optica reflectorului farului cu o grosime suficientă. Efectul de oglindă este dezvăluit doar la aplicarea unui strat gros.

3/ Uscarea

Lăsați uscarea într-un mediu uscat și temperat (20-30°C). Nu uscați în spații interioare locuite. Asigurați o ventilație adecvată.

Siguranță
Acest produs este extrem de inflamabil, iar vaporii sunt nocivi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Utilizați într-un spațiu în aer liber sau bine ventilat. Purtați o mască respiratorie pentru vopsire.


Write a review

Vopsea optică reflector far

Vopseaua GoChrome XY permite refacerea ușoară și rapidă a suprafeței cromate reflectorizante din interiorul opticii farurilor auto.
Produs disponibil într-o cutie de aerosoli de 400 ml.

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Accesorii

4 other products in the same category

Recently Viewed

Menu