Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Kit pentru tuning - Vopsea Diamant

Produs nou

Vopselele cu diamante sunt un nou tip de vopsele sidefate realizate din particule de mica, care afiseaza un efect uimitor de irizatie si reflexie.

38 de nuanțe de selectat pe diagrama de culori

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 20000 en stock !

In Stock716,39€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Setul Diamond include vopsele auto de înaltă calitate care garantează un finisaj personalizat, radiant și de lungă durată. Vopselele cu diamante conțin nacre destul de mari și foarte irizate și folosesc cernelurile Candy pentru a crea culori luminoase și profunde.

Efectele vopselelor auto din gama Diamant sunt foarte impresionante ; ele deschid o varietate de posibilități de inovare în domeniul acoperirilor pentru automobile.

Folosind siliciu de înaltă puritate și acoperite cu oxizi metalici, microparticulele vopselei produc un efect optic de scintilație incomparabil și unic, care nu poate fi reprodus cu culorile clasice oferite de producători : În plus, adâncimea foarte distinctă a nuanțe, „color flop” este unic, datorită utilizării fie a Candy transparent (pentru anumite nuanțe), fie prin proprietățile naturale ale sidefului care ia culoare prin reflectarea luminii.

Vrei să descoperi imagini de înaltă definiție de culori frumoase din gama Diamant ?

Faceți clic pe linkul de mai jos
Vopsea Diamond

> Iată produsele incluse :

(culorile sunt la alegere şi trebuie specificate la comentarii în momentul comenzii sau prin e-mail - vedeţi Paleta de culori diamant în format PDF)

  • 4 L Vopsea neagră pentru stratul de fond  (sau albă, în funcţie de culoarea vopselei diamant aleasă) Lista completă a acestora în format PDF în partea de jos a paginii
  • 4 L Vopsea Diamant pură + 3 L diluant

  • 2 L Lac Ultra High Solid + 0.66 L întăritor + 250 ml diluant

Instrucțiuni marcate pe cutii.
Cantitățile de mai sus sunt suficiente pentru a vopsi un sedan mare.

 

Compoziţie : Vopsele pe bază de solvent


Rezumat al tehnicii de aplicare :

Finisajul cu efect Diamant se realizează foarte uşor, în trei etape succesive.

Vopseaua de fond neagră sau albă (diluată) se aplică mai întâi, urmată imediat de stratul de vopsea Diamant (diluţie necesară 75%). Vopseaua Diamant se pulverizează în straturi foarte fine şi repetate, până ce se obţine nuanţa dorită. Aplicarea lacului este cea de-a treia etapă, care trebuie realizată în jumătatea de oră care urmează.

Este foarte important să le aplicați în treceri mai fine, pentru a evita riscul de lasare, și pentru a preveni efectul de „marmorare”, iar perlele „diamantate” conținute în vopsele să fie poziționate corect „întinse”.

O subțiere semnificativă (de la 70 la 100%) permite straturi mai fine și o aplicare mai bună a vopselei.

Garanție :

Vopselele cu diamant au cea mai mare rezistență posibilă la elementele externe (soare, UV, căldură), ca și pentru lacul ales pentru kit, este cea mai înaltă calitate a lacului auto (lac transparent UHS cu solide ultra ridicate), din punct de vedere al rezistenței la abraziune și al luciului. .

Toate picturile noastre cu diamante sunt disponibile aici individual.

 

Picturile cu diamante sunt picturi Candy.
Sunt rezistente la soare, dar sunt mai fragile decat nuantele clasice.
Din acest motiv, este important să parcați pur și simplu vehiculul la umbră și să nu îl expuneți la soare în mod inutil.

Există, de asemenea, lacuri transparente anti-UV care ajută la protejarea nuanțelor transparente chiar mai mult decât lacurile transparente convenționale.

 
Descarcari

BACKGROUND METALLIC-DIAMOND

BACKGROUND METALLIC-DIAMOND

Write a review

Kit pentru tuning - Vopsea Diamant

Vopselele cu diamante sunt un nou tip de vopsele sidefate realizate din particule de mica, care afiseaza un efect uimitor de irizatie si reflexie.

38 de nuanțe de selectat pe diagrama de culori

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Accesorii

11 other products in the same category

Recently Viewed

Menu