Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Lac transparent pentru imprimare 3D în spray și oală

Produs nou

Selecția noastră de vopsele transparente pentru imprimare 3D în spray


Pentru aerograf și pistol de vopsea
Finisaje lucioase sau mate
Special pentru printuri cu rășină sau FDM

► Lac transparent spray lucios 2K
► Lac transparent spray mat 2K
► Lac transparent spray lucios 1K
► Lac transparent spray mat 1K
► Kit 2K UHS830 Gloss 90° 875ml Lac transparent
► ST822 Matte Extrem 4° Kit 750ml Lac transparent

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 3000 en stock !

In Stock23,80€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Pe această pagină, am adunat o selecție a celor mai comune vopsele transparente care sunt cele mai potrivite pentru finisarea printuri 3D. Găsiți mai jos pe această pagină o descriere detaliată a fiecărei oferte.

Această pagină prezintă numai vopsele transparente pe bază de solvenți (produse inflamabile) pentru piesele imprimate 3D.

Aceste vopsele transparente pentru imprimarea 3D pot fi din poliuretan monocomponent sau din două componente. Ele pot fi aplicate fie cu pistol sau aerograf sau în versiunea lor cu aerosoli (spray).

Aspectul stratului transparent
Când vorbim despre aspectul vizual, funcția vopselei este de a crea culoare, în timp ce funcția vopselei este de a crea nivelul de luciu.

Deci, de exemplu, este posibil să obțineți o vopsea roșu metalizat atât cu finisaj lucios, cât și mat.

Un strat transparent lucios sporește efectul reflectorizant al anumitor pigmenți și particule, dând impresia unei suprafețe umede, în timp ce stratul transparent mat elimină reflexele luminii, creând o suprafață cu aspect mai natural.

Nivelul de luciu al lacurilor transparente lucioase este întotdeauna mai mare cu lacurile transparente de imprimare 3D pe bază de solvenți. Chiar dacă astăzi există câteva vernice excelente pentru imprimarea 3D în formulă acrilică.

Mai mult, în rândul vernicilor pe bază de solvenți, luciul lacurilor cu 2 componente este superior celui al lacurilor cu un singur component, care sunt de calitate inferioară.

Protecție și rezistență
Lacul transparent are alte funcții, principala fiind aceea de a proteja atât suportul, cât și vopseaua, precum și pigmenții acesteia, de abraziune, lichide, substanțe chimice, detergenți și, de asemenea, razele solare.
Și aici trebuie făcută o distincție între vernicele monocomponente, care se usucă prin evaporare cu aerul ambiant, și vernicele bicomponente (PU), care se întăresc prin polimerizare chimică. Acestea din urmă sunt supranumite lacurile transparente din poliuretan 2K și sunt foarte rezistente și durabile, cu mult mai mult decât lacurile transparente 1K.

Instrucțiuni de aplicare

Substratul, indiferent dacă este vopsit sau în rășină brută sau plastic FDA, trebuie să fie solid, fără praf, uscat și negras. Suportul trebuie șlefuit, dacă este posibil, cu o foaie abrazivă cu granulație P500 sau pe zonele de relief cu un burete abraziv gri.

Indiferent de tipul de strat transparent, aplicarea se face in 2 straturi. Este posibil să aplicați 1 strat, dar niciodată mai mult de 2 straturi într-o singură ședință.

► Aplicați 2 straturi, cu interval de 7 până la 10 minute.
► Aerosoli și pistol de vopsea: aplicați la un unghi de 90° față de suprafață, la o distanță de 15 cm. Pulverizați produsele de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga.

♣ Aplicarea trebuie să aibă loc într-un mediu temperat (15-25°C), uscat și fără praf. Este recomandabil să purtați o mască de protecție pentru a evita inhalarea solvenților și pentru a lucra cu ventilație adecvată sau circulație a aerului. Fișele cu date de securitate sunt disponibile la cerere prin e-mail. Respectați instrucțiunile de siguranță.

*Lacurile transparente din două componente pentru imprimarea 3D trebuie amestecate cu întăritorul lor, iar amestecul are o durată de viață limitată. Aerosolii din două componente sunt de unică folosință și, de asemenea, au o durată de viață limitată.

Grosimea și acoperirea

În funcție de tipul de piese produse prin imprimarea 3D, este posibil să doriți să păstrați anumite detalii foarte fine. În schimb, atunci când se aplică un strat transparent pe o imprimare 3D de tip Cosplay, este de preferat un strat gros, lucios, acoperitor și rezistent.

Vernicele monocomponente sunt mai puțin groase decât lacurile transparente cu două componente. Se poate estima o grosime uscată de aproximativ 15 până la 20 de microni pentru vopsele transparente cu o singură componentă și aproximativ 25 de microni pentru vopsele transparente cu două componente (per strat).

Oferte de lacuri transparente pentru imprimare 3D

► Lac transparent cu aerosol lucios 2K
Lac transparent de foarte mare rezistență, efect umed. Luciu foarte mare 90-95°. Aderență generală bună. Rezistență foarte mare la abraziune și substanțe chimice.
Uscare: 16 h / strat la 20°C
Acest spray de vopsea transparentă trebuie activat prin cuplarea întăritorului situat sub aerosol. După activare, produsul poate fi folosit timp de o oră. De unică folosință.

► Lac transparent cu aerosoli 2K mat-satinat
Creează un finisaj frumos extrem de mat pe toate părțile de la imprimarea 3D. Lac transparent rezistent, cu luciu redus de 20°. Aderență excelentă, în special pentru materiale precum rășina sau PLA.
Uscare: 2h/strat
Aerosol bicomponent pentru utilizare. Timp de utilizare: o oră.


► Lac transparent cu aerosoli lucios monocomponent - tip Celiron
Potrivit pentru printuri 3D cu fir sau rășină. Lac transparent lucios, flexibil, usor de aplicat. Aderență generală foarte bună. 400 ml
Luciu 80° / Uscare : 1-2 h / strat la 20°C
Produs disponibil in diverse culori transparente pe site-ul nostru. Cutie spray reutilizabilă pentru vopsea transparentă.

► Lac transparent cu aerosoli mat monocomponent - AutoK
Lac transparent economic și eficient. Finisaj satinat mat foarte fin cu aspect natural.
Cutie aerosoli reutilizabilă de 400 ml cu strat transparent.

► 2K UHS830 Gloss Kit Clearcoat 90° - 825ml
Lac transparent profesional cu luciu si rezistenta foarte mare. Acest strat transparent oferă durabilitate și luciu imprimării dvs. 3D, care va dura până la 20 de ani. Format oală, set de 3 produse: strat transparent UHS830 500ml, întăritor 150ml, diluant 125ml
Amestecare: 100:30 / Diluție 10 până la 15%
Utilizabil cu un pistol sau aerograf (duză de la 0,3 la 1,5 mm)

► 2K ST822 Mat Extrem 4° Kit Lac transparent - 750ml
Lac transparent profesional cu efect ultra-mat. Strălucire 4°. Nealbire. Furnizat într-un kit cu 500 ml de strat transparent + 100 ml de întăritor + 150 ml de diluant.
Amestecare: 100:20 / Diluție 10 până la 15%
Utilizabil cu un pistol sau aerograf (duză de la 0,3 la 1,5 mm)

Lacuri specifice și lacuri ceramice

Stardust este specializată în crearea de efecte speciale, precum și în finisaje cu efecte speciale. Puteți descoperi lacuri specifice cu efect de catifea, efect de cauciuc sau efect ultra-mat.

Intrebari si raspunsuri

♣ Lacurile transparente sunt galbene?
Toate vopsele noastre transparente nu se îngălbenesc; sunt rezistente în mod natural la lumina soarelui și conțin absorbanți UV.

♣ Se pot dezlipi straturile transparente?
Straturile noastre transparente au capacitati excelente de aderenta pe anumite suporturi. Cu toate acestea, pregătirea substratului asigură o bună aderență pe termen lung. Straturile transparente trebuie aplicate pe substraturi șlefuite cu P500.

♣ Pot fi aplicate mai multe straturi de strat transparent?
Numărul de straturi aplicabile pentru o sesiune de lăcuire este de maximum 2 straturi. Dincolo de asta, luciul nu crește, ci dimpotrivă, scade. Este întotdeauna posibil să aplicați mai multe straturi de strat transparent după uscarea completă a inimii și șlefuire. În general, aplicarea noilor straturi de strat transparent se poate face după 24 de ore.

♣ Este acest strat transparent pe bază de solvenți compatibil cu vopseaua mea?
Este dificil de știut compatibilitatea stratului transparent cu orice tip de vopsea. În general, toate vopselele de înaltă calitate sunt compatibile cu vopsele transparente pe bază de solvenți, fără a crea risc de reacție. Când aplicați un strat transparent pe bază de solvenți pe vopseaua pe bază de apă, asigurați-vă că este complet uscat. De asemenea, este întotdeauna prudent să luați măsuri de precauție prin pulverizarea a 2 sau 3 straturi foarte subțiri înainte de lacuirea convențională pentru a evita reacțiile datorate solvenților.


Write a review

Lac transparent pentru imprimare 3D în spray și oală

Selecția noastră de vopsele transparente pentru imprimare 3D în spray


Pentru aerograf și pistol de vopsea
Finisaje lucioase sau mate
Special pentru printuri cu rășină sau FDM

► Lac transparent spray lucios 2K
► Lac transparent spray mat 2K
► Lac transparent spray lucios 1K
► Lac transparent spray mat 1K
► Kit 2K UHS830 Gloss 90° 875ml Lac transparent
► ST822 Matte Extrem 4° Kit 750ml Lac transparent

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

7 other products in the same category

Recently Viewed

Menu