Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Măști lichide pentru imprimare 3D – 2 tipuri

Produs nou

Mască lichidă de imprimare 3D
Mascare fluida in dimensiuni de 60ml / 250ml / 1L

2 versiuni din care să alegeți :
► Tip pulverizat fin
► Tip elastic gros

Gama acrilice Stardust 3D

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 3000 en stock !

In Stock5,95€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Pentru a obține suprapuneri de culoare, pictorii folosesc de obicei benzi adezive pentru a masca anumite zone pentru protecție.

Produsele de mască lichidă permit mascarea fără adezivi pe diferite tipuri de printuri 3D. Sunt mai potrivite pentru suprafețe complicate, în special formele pieselor imprimate. Produsele de mascare lichide sunt mult mai rapid și mai simplu de aplicat decât adezivii tradiționali.

Spre deosebire de adezivii de bandă, masca lichidă împiedică trecerea vopselei, deoarece se conformează instantaneu tuturor formelor, crăpăturilor și găurilor de pe suprafață.

Gama Stardust 3D oferă masca lichidă în 2 versiuni complet distincte. Asigurați-vă că alegeți versiunea potrivită pentru proiectul dvs. de imprimare 3D.

Mască lichidă pentru aerograf și pistol de vopsea

Acesta este un produs acrilic, inodor, transparent, aplicat de preferință prin pulverizare cu aerograf. Nu aderă la suprafețe și este ușor de îndepărtat.
Poate fi desenat și tăiat foarte ușor cu un bisturiu. Transparența sa atunci când este uscată permite stratului de dedesubt să se vadă.

Masca lichidă pulverizată creează un strat foarte subțire și este potrivită pentru suprafețe netede și plane. Este deosebit de potrivit pentru piese imprimate 3D cu forme simple și suprafețe mari (de exemplu, Cosplay).

Acest produs nu este potrivit pentru figurine în miniatură cu reliefuri foarte complexe, deoarece devine dificil de îndepărtat.

Duză: 0,35 și mai sus
Aplicare: Aplicați 2 sau 3 straturi pentru a crea o grosime suficientă
Culoare: Transparent, ușor albastru
Uscarea la 20°C: 15min / 1 strat
Curățare: Cu apă

Masca lichida flexibila Maskito

Acesta este un produs gros, semiopac, fără solvenți, care se aplică de preferință cu o perie pe toate părțile realizate prin imprimare 3D.

Această mască lichidă este potrivită în special pentru imprimările 3D de miniaturi cu reliefuri complicate. Este potrivit și pentru piese mari cu forme plate și regulate.

Avantajele sale includ aderența foarte scăzută la orice tip de suprafață. Nu se rupe la scoatere deoarece este foarte elastic si gros.

Dezavantajul său în comparație cu masca lichidă ultra-fină este că este dificil să tăiați precis cu un bisturiu: consistența groasă, flexibilă și elastică a peliculei sale uscate face tăieturile imprecise.

Duză: 0,8 mm și mai sus
Aplicare: Aplicați un strat gros
Culoare: Semi-opac, ușor alb albăstrui
Uscare: 20°C: 10min / 1 strat
Curățare: Cu apă


Write a review

Măști lichide pentru imprimare 3D – 2 tipuri

Mască lichidă de imprimare 3D
Mascare fluida in dimensiuni de 60ml / 250ml / 1L

2 versiuni din care să alegeți :
► Tip pulverizat fin
► Tip elastic gros

Gama acrilice Stardust 3D

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

7 other products in the same category

Recently Viewed

Menu