Categoriile noastre

INDISPENSABILE

vopsele pentru modelare RC pe lexan - 29 Colors Racing HIKARI R/C

Produs nou

Promotie 15% gratis (69 ml)

Seria de vopsea opaca pentru modele controlate radio

29 de nuanțe grafice opace

Format 60 sau 250 ml

Formula pe baza de apa - in special pentru LEXAN®.

Vopsea cu aerograf gata de utilizare

Diverse opțiuni de livrare expres

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 11600 en stock !

In Stock9,42€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement

Reduceri la volum

CantitatePretAi economisit
5 8,48€ Pana la 4,71€
20 7,54€ Pana la 37,68€
 
Informatii

Vopselele din seria Hikari RC sunt formule acrilice pe bază de apă special concepute pentru modelarea radio

Sunt vopsele inodore, foarte fluide, care sunt special diluate pentru utilizarea aerografului.

Vopselele Hikari RC oferă o serie de calități, inclusiv aderență maximă la Lexan®, putere superioară de acoperire a vopselei, flexibilitate ridicată și rezistență la impact

Un corp transparent din policarbonat LEXAN® poate fi vopsit din interior pentru a beneficia de protectia materialului in caz de socuri sau zgarieturi

Gama de vopsele Hikari pentru modelare radiocontrolată este alcătuită din mai multe serii (opace, fluorescente, cameleon, auxiliare)

Această serie „Racing” pentru grafică este alcătuită din 29 de nuanțe opace viu colorate, concepute pentru a decora modelele de curse RC.


Consultați lista culorilor sale în meniul derulant de mai sus și, de asemenea, în diagrama de culori PDF pentru a descărca în partea de jos a paginii



Aplicarea vopselelor opace din seria Racing :

Vopselele sunt deja diluate si permit o pulverizare usoara cu aerografe de duza de 0,3 sau 0,5 mm.

De asemenea, este posibil să le pulverizați cu un pistol.

Pentru aerografele foarte subțiri, este posibilă o diluare suplimentară cu apă sau cu diluantul nostru coalescent HRC101, cu o proporție maximă de 5 până la 10%. Comparativ cu apa, diluantul creeaza o aderenta si o intarire mai buna.



Vopseaua HIKARI R/C poate fi aplicată direct pe LEXAN. Suprafața trebuie să fie lipsită de grăsimi, siliconi sau contaminanți. Utilizați un degresant în caz de îndoială. Se recomandă un „ desgheț ” cu un burete abraziv gri.

Este posibil să utilizați grundul nostru Lexan HRC110 în prealabil, pentru o garanție optimă de aderență.

Pe lângă aderența lor excepțională, vopselele Hikari RC sunt remarcabil de durabile și flexibile, permițându-le să reziste la impact, așchii de piatră și delaminare.

Aplicarea se face în două până la trei straturi până când se obține o acoperire completă. Nu este recomandat să aplicați mai multă grosime decât este necesar. Cu cât o peliculă de vopsea este mai groasă, cu atât este mai probabil să se crape atunci când este răsucită sau lovită.



Culoare de bază, culori de fundal

În arta decorațiunii pe vehiculele controlate radio și pe corpurile Lexan, vopselele, efectele și culorile sunt stratificate. În această disciplină artistică, diferitele trepte sunt aplicate în ordine inversă, în interiorul carenei transparente.



La aplicarea vopselelor cu efect mai mult sau mai puțin transparent, precum Cameleonii Hikari R/C de exemplu, sau chiar metalizate, culorile grafice opace vin întotdeauna pe ultimul loc, pentru a servi drept fundal opac și acoperitor (negru sau alb).



Un mic sfat pentru o mai bună aderență :



Întotdeauna recomandăm pulverizarea unui voal de aderență foarte subțire, înainte de aplicarea celor două straturi: mai bine sunt mai multe straturi subțiri, decât unul sau două groase.



Riscul de delaminare

Pentru a evita delaminarea la îndepărtarea mascării și, de asemenea, pentru a garanta cel mai înalt nivel de aderență între straturi, există două moduri de a acoperi culorile una peste alta:



Opțiunea unu : umed pe umed

Profită de perioada de acoperire „umed pe umed”, adică pe o perioadă de 24 de ore, vopseaua permite un efect de „mușcătură”, deoarece nu se usucă complet și nu se usucă la atingere. Cu toate acestea, după uscare la atingere, adică aproximativ 1 oră, aderența se reduce puțin câte puțin, cu următorul strat, până când dispare complet după 48 sau 72 de ore.



Atunci când facem desene și grafice, rareori ne putem permite să aplicăm „umed pe umed” deoarece trebuie să ne facem timp pentru a face măști și preparate.



A doua opțiune : șlefuire

Aceasta constă în asumarea mai puține riscuri, permițând, conform regulilor artei, uscarea parțială sau completă a vopselei, apoi șlefuirea cu un burete abraziv, înainte de a aplica bandă de mascare, autocolante, sau alte straturi de vopsea.



Garanția de aderență

Vopselele Hikari R/C au fost supuse unor cercetări extinse și testări de calitate, în special pentru aderența la Lexan®, un material transparent din policarbonat utilizat în majoritatea modelelor de caroserie controlate radio.



O altă specialitate a liniei Hikari R/C

Pentru a vă completa arsenalul personalizat de vopsea pe modelele RC, descoperiți vopselele noastre sidefate și cu efect metalic, precum și produsele noastre conexe, cum ar fi stratul de protecție anti-combustibil și produsul de mascare lichid.


 
Descarcari

Hikari RC SCARABEUS

Hikari RC SCARABEUS

Write a review

vopsele pentru modelare RC pe lexan - 29 Colors Racing HIKARI R/C

Promotie 15% gratis (69 ml)

Seria de vopsea opaca pentru modele controlate radio

29 de nuanțe grafice opace

Format 60 sau 250 ml

Formula pe baza de apa - in special pentru LEXAN®.

Vopsea cu aerograf gata de utilizare

Diverse opțiuni de livrare expres

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Accesorii

13 other products in the same category

Recently Viewed

Menu