Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Masca lichida HIKARI pentru modele RC - mascare transparenta fara latex

Produs nou

Liquid Mask HIKARI for lexan
For radio-controlled models
sizes :
500 ml / 1 L / 5 L
Suitable for airbrush or brush

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 2000 en stock !

In Stock8,43€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

HIKARI Liquid Mask formează, după uscare, o peliculă de mascare flexibilă și transparentă pentru realizarea de modele și machete, în special pentru Vehicule Radio Controlate.

HIKARI Liquid Mask este o acoperire temporară ușor de aplicat cu aerograf sau cu pistol de pulverizare, destinat mascării și protecției, în special peste LEXAN.


Calitati
Compoziția sa acrilică pe bază de apă, fără amoniac, fără silicon, asigură că masca lichidă nu se va lipi, nu va păta sau contamina și nu va reacționa cu fundalurile brute sau vopsite.
Formula sa facilitează diluarea produsului și clătirea aerografului cu apă. Masca lichidă nu conține solvenți sau amoniac.
HIKARI Liquid Mask formează o peliculă uscată și transparentă, foarte flexibilă și ușor de decojit, care poate fi aplicată în siguranță pe Lexan, precum și pe vopsea, fără a rupe vopselele la îndepărtarea acesteia. Prin urmare, este ușor de îndepărtat și nu patează.
Spre deosebire de măștile lichide pe bază de latex foarte elastice, masca lichidă HIKARI nu se întinde excesiv de elastic atunci când este tăiată cu un bisturiu.

Masca lichidă are o bună rezistență la apă și agenți chimici (vopsele și lacuri pe bază de solvenți). Se poate nuanța după bunul plac.
Fără silicon, nu contaminează caroseria.


Transparenţă
Transparența permite desenarea pe exteriorul carenelor modelului radio controlat lexan și de a vedea și decupa diferitele zone de mascare, atunci când se aplică diferitele straturi de culoare.
Pentru a crea linii de tăiere cu bisturiile artizanale, decorurile pot fi desenate pe carenă, sau pe masca lichidă uscată, sau chiar pe vopsele.

Materiale compatibile:
Metale, materiale plastice (lexan, PP, PE, ABS, PS, PC), carton neted, lemn, sticlă și ceramică
Ca măsură de precauție, este important să testați noi substraturi

Utilizare

Amestecare :
Masca lichidă este gata de utilizare pentru aplicarea cu duze de 0,5 mm sau mai multe. Poate fi pur și simplu diluat cu apă într-o proporție de aproximativ 5 până la 15%, pentru utilizare cu aerografe mai subțiri.

Aplicație :
Peste bază uscată, fără praf.

Aplicați două straturi cu un pistol pneumatic sau cu aerograf, la intervale de 2-5 minute.
Se recomandă o grosime mare de 60 până la 100 µm umedă (2 până la 3 straturi) pentru a facilita îndepărtarea „fără rupere”, cu atât mai mult dacă urmează să aplicați straturi de vopsea deasupra.

Este posibil să lucrați la masca lichidă uscată, sau să o acoperiți fără limită de timp. După câteva zile, este ușor de îndepărtat.
Când o vopsiți, este important să nu lăsați vopseaua să se usuce mult timp pentru a nu se întări.

Aplicarea se poate face cu pensula.
• Sfat: este important să aplicați un strat foarte gros, dacă doriți să puteți îndepărta pelicula uscată fără ca aceasta să se rupă

Acoperire: 5-6 m²/L
Timp de uscare: 15 min per strat
Curățare: Cu apă cu săpun

Care este avantajul folosirii unei măști de lichid pe corpul unui model radiocontrolat?

Pentru a alege zone specifice pentru decorare, se folosește de obicei mascarea cu adeziv (bandă de hârtie, plasă adezivă din PVC și folie adezivă transparentă repoziționabilă, cum ar fi Frisket).
Această tehnică nu este posibilă pe suprafețe curbe sau complexe.
Masca lichidă poate fi aplicată direct și rapid pe orice formă, ceea ce reprezintă un avantaj imbatabil față de alte tehnici de mascare.


 
Descarcari

MSDS LIQUID MASK HIKARI

MSDS LIQUID MASK HIKARI

BROSURA LIQUID MASK-NITRO

BROSURA LIQUID MASK-NITRO

Write a review

Masca lichida HIKARI pentru modele RC - mascare transparenta fara latex

Liquid Mask HIKARI for lexan
For radio-controlled models
sizes :
500 ml / 1 L / 5 L
Suitable for airbrush or brush

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

13 other products in the same category

Recently Viewed

Menu