Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Vopsire cu pistolul de vopsit:

În calitate de producător, ne ocupăm exclusiv de crearea, producția de vopsele, precum și de vânzarea produselor.

Nu ne ocupăm și de procesul de vopsire.

Pentru cei care caută un vopsitor, pe pagina noastră este disponibilă harta vopsitorilor, care grupează numeroși vopsitori auto, industriali, artisți în vopsirea cu aerograful sau vopsitori cu pistolul, specializați în vopsirea personalizată, aceștia fiind clasați pe departamente și specializare.


Cromare:

În urma unui număr tot mai mare de cereri, plănuim să deschidem un service de cromare și vopsire pentru persoane fizice (foarte curând).


Vopsire cu produse pe bază de apă:

Nu ne ocupăm și de formarea vopsitorilor în utilizarea produselor cu efecte speciale sau pe bază de apă.

În general, toate tehnicile sunt simple și detaliate prin numeroase instrucțiuni și sfaturi, în fiecare fișă de produs.


Formare:

În schimb, realizăm formarea pentru utilizarea aparatelor noastre pentru cromat. Aceste cursuri de formare sunt gratuite pentru cei care achiziționează aparatele noastre și au loc, de obicei, o dată pe lună. Pentru a fi informați cu privire la datele cursurilor și pentru a vă înscrie, contactați-ne pe e-mail.

Cursul se întinde pe durata unei jumătăți de zi și acoperă întregul proces de cromare.


Sfat:

Suntem experți în domeniul vopsirii cu pistolul de vopsit, vopsirii decorative și auto. De asemenea, oferim sfaturile noastre tehnice tuturor clienților, fie prin telefon sau chat, fie prin e-mail într-un timp relativ scurt (în 6 ore) și suntem disponibili 7 zile din 7, oferind informații în 4 limbi (FR, EN, ES, IT).


Menu