Categoriile noastre

INDISPENSABILE

FIȘE DE AURIRE - FIȘE MIXTE

Produs nou

Produs disponibil în 2 versiuni:
VGL01 - GOLD frunze pestrițe
VGL02 - CUPRU frunze pestrițe
Set de 25 de coli 14x14 cm

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 1000 en stock !

In Stock23,80€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Această varietate originală de frunze de aur pătată, alcătuită din mai multe culori, se numește frunză de aur magică sau frunze de aur pestrițe.
Sunt realizate din metal pur, imitație de aur, cu o compoziție de cupru.
După tratament la temperatură ridicată, frunzele își obțin tiparele de diferite nuanțe de aur deschis sau maro. Fiecare foaie este unică, iar variațiile de culoare sunt normale.Frunza noastră aurie pestriță este un produs imitație, ceea ce înseamnă că NU conține aur.

Frunzele variate de frunze de aur sunt disponibile într-un set de 25 de frunze pătrate de 14 cm, fiecare frunză are o grosime de aproximativ 1 micron.

Produsele noastre „frunze de aur pestrițe” pot fi aplicate la toate tipurile de materiale precum lemnul, ceramica, sticla, metalul, hârtia, țesăturile, plasticul, poliresina etc.
Pentru a lipi frunzele pestrițe, aplicați adezivul mixt 

Frunza auriată variată poate fi utilizată în scopuri industriale, inclusiv decorarea interioară, renovarea, încadrarea foto. Pentru pasionați, utilizările pot include vaze de aur și ornamente ceramice, restaurarea mobilierului, modele de pereți, cărturari și pergamente, scrapbooking, cărți, rame pentru tablouri, meșteșuguri.

Vă rugăm să rețineți că foliile conțin cupru și se vor oxida atunci când sunt expuse la aer, în special în zonele umede și încălzite. După aplicare, este necesar să lacuiți produsul finit pentru a preveni oxidarea acestuia.

crédit image @Orion.custombike

crédit image @Orion.custombikeCe este o frunză variată?
Frunza pestriță este un substitut pentru frunza de aur, care are culori diferite pentru a fi un material de bază din cupru. Modelele de culoare sunt dungi și pete neregulate care alcătuiesc un design viu și atrăgător.


Write a review

FIȘE DE AURIRE - FIȘE MIXTE

Produs disponibil în 2 versiuni:
VGL01 - GOLD frunze pestrițe
VGL02 - CUPRU frunze pestrițe
Set de 25 de coli 14x14 cm

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

13 other products in the same category

Recently Viewed

Menu