Categoriile noastre

INDISPENSABILE

Set de 9 culori de bază Aero Color - cerneluri Schmincke asortate

ACS-81108

Produs nou

Lichid și ultra acoperire, descoperă Rolls Royce de vopsele cu aerograf pentru artiști. Livrare in 48 de ore pe site-ul nostru

> Voir descriptif complet

- +

check Plus que 200 en stock !

In Stock65,45€Taxă inclusă

Paiement securisé avec :logopaiement
 
Informatii

Cutia de sortiment de baza 81108 de la Schmincke contine 9 cerneluri lichide cu culori stralucitoare si lucioase din gama Aero Color Professional.

28101 Super White, opaque

28202 Primary yellow

28302 Carmine Red

28304 Primary Magenta

28402 Ultramarine

28405 Primary Cian Blue

28500 Phthallo Green

28602 Brown from Brazil

28702 BlackAceste 9 nuanțe stau la baza culorilor gata de utilizare pentru pictura artistică cu aerograf, dar și pentru toate disciplinele de desen, pix și acrilice lichide (desigur că aceste culori nu sunt comparabile cu acuarelele, deoarece sunt foarte intense, concentrate, si acoperire.

Cele 9 culori sunt foarte luminoase, sunt total rezistente la lumina soarelui.
Deoarece sunt gata de utilizare, pot fi folosite pur, imediat.
De asemenea, este posibil să le diluați cu apă: pigmentarea lor foarte puternică face posibilă tolerarea unui procent mare de diluare, ceea ce face posibilă rafinarea trazei, realizarea detaliilor cu cele mai fine aerografe.

Ușor de măsurat, formule precise de culoare
Una dintre caracteristicile speciale ale cernelurilor Aero Color este că sunt ambalate în sticle de sticlă cu o pipetă de măsurare, ceea ce face foarte ușor măsurarea fiecărei culori până la cea mai apropiată picătură (fiecare picătură este întotdeauna egală și reprezintă o măsură de aproximativ 0,03 g). sau 0,03 ml).

Este ușor să creezi aceste rețete și formule de nuanțe, fără a le cântări, doar numărând picăturile.

Datorită calității înalte a pigmenților Schmincke, omogenității și dispersiei perfecte a acestora în ciuda lichidității mari a culorilor, amestecurile sunt întotdeauna perfecte, iar culorile sunt somptuoase.

Amestecând nuanțele între ele, se poate obține o gamă bogată de culori.

9 cerneluri Aero Colors : Diagrama culorilorDiagrama de mai sus arată pur și simplu un exemplu de posibilități de amestecare cu rezultatele acestora.

Axa orizontală arată cele 9 culori pure.
Amestecurile de cerneală sunt afișate amestecate cu orice altă culoare pe axa verticală.
Amestecarea este de 2 la 1 (picături sau părți): Aceasta înseamnă că nuanțele axei orizontale (o picătură) sunt amestecate cu două picături de nuanțe ale axei verticale, pentru a da 72 de culori noi.


Write a review

Set de 9 culori de bază Aero Color - cerneluri Schmincke asortate

Lichid și ultra acoperire, descoperă Rolls Royce de vopsele cu aerograf pentru artiști. Livrare in 48 de ore pe site-ul nostru

Write a review

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

21 other products in the same category

Recently Viewed

Menu