Începând cu decembrie 2011, StardustColors prezintă noile vopsele care se adresează în special artiştilor care folosesc aerograful.

Noua marcă denumită GRAPHIC, are o gamă completă de culori în format mic de 125 ml, însoţite de 2 diluanţi, unul transparent şi unul pentru curăţare.

Aceste produse vin la momentul potrivit pentru a satisface o nevoie nesatisfăcută până în prezent, deoarece până acum procurarea a altceva decât vopsele sau cerneluri pe bază de apă în general şi de mărci străine era dificilă.

Verificate de StardustColors, vopselele pentru aerograf au fost create în colaborare cu Régis Hanriot, artist şi formator francez, care ne-a pus la dispoziţie experienţa sa în aerografie şi vopsele auto.

Acest artist lucrează de mai bine de 20 de ani ca formator şi dezvoltator de proiecte/procese/produse ale unor mari firme de vopsele (Dupont, AKzo Nobel, Standox, XL).
Autodidact şi pasionat, el practică aerografia înca din vremea Kustomului şi îşi oferă serviciile pentru formare profesională în decoraţiuni şi aerografie.

Vopselele GRAPHIC sunt vopsele pe bază de solvenţi de tip dublustrat. Sunt prediluate astfel încât să permită o bună fluiditate chiar şi cu cele mai fine duze. Acestea sunt compatibile cu cea mai mare parte a aerografelor de bună calitate.

Care sunt avantajele vopselelor pe bază de solvenţi?

Avantajele în comparaţie cu vopselele pe bază de apă sunt numeroase:

  • Uscare foarte rapidă
  • Grosimea mai fină a filmului uscat
  • Culori perfect rezistente la UV
  • Fluiditate mai mare, posibilitate nelimitată de diluţie, mai puţine obstrucţii ale duzelor
  • Aderenţă mai bună pe numeroase tipuri de suport

Consultaţi fişa tehnică şi instrucţiunile de aplicare a vopselelor speciale pentru aerograf.