GAMA SPARKLE

Posted: 7th octobre 2013 by stardustcolors in Non classé
Tags: , , , ,
Descoperiţi culoarea dintr-o nouă perspectivă!

Stardustcolors prezintă gama de vopsele perlate, metalizate şi cameleon pentru aerograf, care cuprinde 32 de nuanţe cu reflexii irizate.

Aceste vopsele ale mărcii GRAFIC corespund celor mai înalte standarde de calitate în ce priveşte procesul lor de fabricaţie şi ingredientele folosite.

Vopsele cu efecte decorative pentru Aerograf

Acestea pot fi întrebuinţate atât ca vopsele pentru caroserii, cât şi ca vopsele pentru modelism (vopsea aplicată pe Lexan, poliester, fibră, etc.).

Aceste vopsele pe bază de perle sau microparticule metalice produc o varietate de culori şi reflexii atunci când sunt privite la umbră sau sub o lumină directă.

Destinate special pentru vopsirea cu aerograful sau cu pistolul, aceste vopsele au o granulaţie foarte fină, iar culorile sunt saturate şi intense.

Vopselele din gama Sparkle sunt foarte uşor de utilizat: trebuie doar să aveţi grijă să le aplicaţi pe fond negru sau alb.

TABEL FONDURI

 1. adrian dit :

  salut, as fi interesat de un vopsitor de gama sparkle preferabil din judetul dolj

 2. Laurian Popa dit :

  Buna ziua,

  Sunt interesat sa achizitionez vopsea auriu deschis metalizat pentru suprafete metalice. Aveti ceva in oferta?

  Multumesc,

 3. Kostel dit :

  Salut. Ma intereseaza vopsea Copper, vreau sa vopsesc jantele, toate 4 pe 17 sunt. Care e pretul si cata vopsea imi trabuie? Mersi anticipat